Notícies

14/09/2022

DYNAMIC

A l'Acadèmia A+ creiem que la millor manera d’aprendre anglès és mitjançant jocs i activitats dinàmiques. D'aquesta manera, els nens aprenen jugant i divertint-se amb el mètode anomenat “Dynamic English”.

Mitjançant cançons, jocs, balls i manualitats, entre uns altres, els nens s'ho passen bé alhora que es familiaritzen amb la llengua anglesa, l'únic idioma de comunicació a l'aula.

D'aquesta manera s'acostumen a la pronunciació i aprenen paraules i expressions de la vida quotidiana.

Si vols que els teus fills comencin a aprendre anglès i a més es diverteixin, Dynamic English és l'eina perfecta.

Acadèmia A+ Reus

It's all about attitude. Qüestió d'actitud.

14/09/2022

Formem grups homogenis i reduïts, augmentant d'aquesta manera l'efectivitat de les classes.

Les classes consisteixen a aprendre els conceptes d’una manera dinàmica introduint nous recursos com la lecto-escriptura. El llibre no és l'eina que guia el curs ni l'aprenentatge, sino que és una eina de suport més però no la principal.

Realitzem jocs adaptats a cada tema i diverses activitats per aprendre fàcilment i d'una manera divertida. Creiem que els nens i adults aprenen més quan es diverteixen.

Acadèmia A+ Reus

It's all about attitude. Qüestió d'actitud.

14/09/2022

Cada nivell s'adapta a les necessitats particulars de cadascú. És per això que prèviament es realitza un examen de nivell, per així poder determinar correctament el grup que s'assigna a cada alumne.

Formem classes homogènies, per augmentar l'efectivitat de les lliçons.

Les classes tenen com a objectiu aprendre els conceptes de manera amena i utilitzant el llibre com una eina de suport. Realitzem jocs adaptats a cada tema i diverses activitats per aprendre de manera fàcil i entretinguda.

Existeix la possibilitat de realitzar una classe extra a la setmana, que permet posar en pràctica, únicament de manera oral, tot allò après. D'aquesta manera es millora la pronunciació, la vergonya a parlar en públic en un idioma estranger i els conceptes apresos s’assoleixen amb contundència i seguretat.

 

 

14/09/2022

Tramitem les matrícules per als exàmens oficials i impartim classes per obtenir les certificacions oficials de Cambridge.

Les classes són en grup o particulars. Oferim horaris de matí i de tarda, de dues o tres hores setmanals i la llengua vehicular és l’anglès.

Comptem amb un professor natiu per impartir classes de conversa.

B1 (PET)

Consisteix en un certificat de nivell intermedi.

S’accepta en el comerç, la indústria, la universitat i institucions de caràcter superior com a prova d’habilitats per escriure i parlar en anglès.

Per obtenir aquest títol existeixen diverses opcions, els exàmens de Cambridge i EOI. A l’ Acadèmia A+ assessorem i informem segons les necessitats de l’alumne i el perfil.

B2 (FIRST)

Actualment és el certificat requerit a la majoria de graus universitaris per poder obtenir el títol. S’accepta en el comerç, la indústria, la universitat i institucions de caràcter superior com a prova d’habilitats per escriure i parlar en anglès.

14/09/2022

Sabem que no sempre és fàcil organitzar l’agenda i que de vegades els horaris són impossibles. Per això, a l'Acadèmia A+  t'oferim la possibilitat de rebre classes particulars per Skype.

Gràcies a aquests tipus de classes, l’alumne té la opció d’aprendre anglès sense sortir de casa.

14/09/2022

Oferim a les empreses i professionals una formació de qualitat en el domini de la llengua anglesa, a través de paquets formatius adaptats a les necessitats específiques de cadascú. També fem la tramitació per a la bonificació de la Fundació Tripartita.

  • Conversa en anglès, fent èmfasi a proporcionar als alumnes un coneixement útil i operatiu, aplicable en el seu context laboral i personal.
  • Varietat de nivells: formació inicial (Beginners, Elementary) i avançada (Intermediate, Advanced) amb continguts adaptats a la realitat de cada professional i de cada empresa.
  • Flexibilitat d’horaris i de tarifes, per compatibilitzar i adequar l’acció formativa a les necessitats de la producció.
  • Formació in situ, a fi d’integrar les sessions al dia a dia de l’activitat empresarial i professional i optimitzar la gestió del temps.
  • Temari personalitzat, adaptem el temari a les necessitats personals de cada empresa i treballador.
«  1  »